Norwegian (Bokmål)
muse free standing
Del  

Muse

Designer: Mario Ferrarini

Jacuzzi® presenterer Muse. La deg inspirere av dette spennende samspillet mellom den gamle massasjekunsten shiatsu og de nye TargetPro™-dysene som gjør den eksklusive og klassiske Jacuzzi®-hydromassasjen og AQS®-systemet enda mer effektive. Med en kombinasjon av det klassiske og helhetlige synet på velvære og de flytende, nedtonede linjene representerer Muse en ny estetisk og teknologisk dimensjon. Toppkantens myke profil er den mest karakteristiske egenskapen til dette romslige og avrundede boblebadekaret. Den ikoniske formen er synonym med komfort.

Ytre mål:

- frittstående / for innbygging: 180x90x65 cm

- hjørne/nisje / mot vegg: 180x100x65 cm

Shiatsu hydromassasje. 32 progressive mikrodyser plassert langs ryggen, fra halsen til korsryggen, genererer en sekvens med behagelige vannpulser som kan justeres i intensitet. De kan brukes rettet oppover for en oppstrammende effekt eller nedover for avslapping, slik at den badende får ny energi. Denne typen massasje – som stammer fra en inngående studie av den manuelle massasjeteknikken, reprodusert ved hjelp av den eksklusive Jacuzzi®-teknologien – gir ny energi og skaper en dyp opplevelse av psykisk og fysisk velvære.

TargetPro™-dyser. Designet for å gi en hydromassasjebehandling som er enda mer skreddersydd og allsidig for å passe individuelle behov. De nye TargetPro™-dysene kan rettes slik at vannstrålene kommer til der du trenger dem mest. Dysene reguleres ganske enkelt ved å rotere dem.

J.touch fjernkontroll. Den lyser opp når den blir berørt og gir deg enkel og selvforklarende betjening av alle funksjoner: shiatsu og AQS® hydromassasjeprogrammer, Cromodream®, vanntemperaturstyring og lydsystem med Bluetooth®."

Products.Tap to read

Be om prisen (richiedi il prezzo)

*
*
Last ned mer informasjon Finn en forhandler
Last ned mer informasjon>
brochure button