Norwegian (Bokmål)

Atleter

Athletes
Del  

Tren hardt, gjenvinn formen fullstendig med hydromassasjen til Jacuzzi

Sportsutøverne oppdager hvor unik hydromassasjen fra Jacuzzi® er: gjennom en regelmessig bruk gjenvinner kroppen raskt energi og muskelstyrke. På denne måten kan utøveren intensifisere sitt eget treningsprogram for å nå de sportslige målene vedkommende har satt seg.

En jevnlig bruk av hydromassasjen fra Jacuzzi® kan hjelpe kroppen din med å gjenvinne energi og muskelstyrke etter enhver fysisk aktivitet.

Klikk og velg lenken for å finne ut hvordan strålene i hydromassasjen Jacuzzi® er rettet mot de forskjellige delene av kroppen og dermed produserer spesifikke effekter for hvert av områdene som masseres.

Kom raskt tilbake i form med et hydromassasjekar fra Jacuzzi®
Gjenvinn Energien Din Raskt Med Et Spa Jacuzzi®

I løpet av de siste årene har mange sportsklubber på høyere nivå foreslått for sine sportsutøvere å redusere trøttheten med hydroterapi eller sauna. Disse praksisene ser ut til å virke etter en tung treningsøkt og etter kamper, for å fremskynde full gjenvinning av muskelaktivitet. Grunnen ligger i det faktum at vannet har fysiske egenskaper som gjør det til et nyttig instrument for å påføre kroppen termiske stimulanser. Dessuten er det, med egnede vannstråler i karet som er tilpasset menneskets morfologi, mulig å utøve en serie med veltilpasset trykk slik ta væskene i huden og underhuden flyttes fra ytterdelene av kroppen til dens sentrum. På denne måten ser det ut til at væskeansamlingen som vises under huden og spesielt i musklene etter en tung trening kan fordrives hurtigere, med den fordelen at idrettsutøveren henter seg inn fortere. Denne muligheten tenkes å gjelde, men er ennå ikke bekreftet, også for den melkesyren som samler seg opp umiddelbart etter en intens trening av muskelen.

Finn din Jacuzzi-forhandler>
Spa Jacuzzi>
Hot Tub
Bad Jacuzzi>
Bathroom