Norwegian (Bokmål)

Helse

Health header
Del  

Alle snakker om hydromassasje i dag, mange har en hjemme hos seg selv, mens det på markedet og i kommunikasjonsmidlene knapt finnes opplysninger om korrekt bruk av produkter med hydromassasje, tyrkisk dampbad, badstu, osv. samt eventuelle terapeutiske anvisninger og kontraindikasjoner, foruten de motivene som gjør at disse produktene forbindes med velværekonseptet.

Jacuzzi® ønsker å å fremme en generell kultur om hydromassasje, badstu og tyrkisk dampbad gjennom en “opplæringskampanje” om produktene fra Jacuzzi®.

Med dette grunnlaget har man utviklet “Den nye formen for velvære”, et vitenskapelig og opplysende kommuniserende prosjekt om hydroterapi i sin helhet og spesielt om hydromassasje, badstu, tyrkisk dampbad og dusj;  i samarbeid med Associazione Europea di Medicina del Benessere (A.E.Me.B - Europeisk forening for medisinsk velvære), med Prof. Umberto Solimene, foreningens president samt professor i Medisinsk terapi og Kurbadsmedisin på Universitetet i Milano og Prof. Arsenio Veicsteinas, visepresident i A.E.Me.B og Dekan på Fakultet for Scienze Motorie (tilsvarende Idrettshøyskolen) på Universitetet i Milano.

Prof. Solimene og Prof Veicsteinas, er dessuten medlemmer av Advisory Board Jacuzzi® Europe Spa, som befatter seg med utvikling av kommunikasjon gjeldende velværeprosjektet.

Hydromassasje
Sauna/Badstu
Tyrkisk dampbad
Dusj
Spa Jacuzzi>
Hot Tub
Bad Jacuzzi>
Bathroom
Finn din Jacuzzi-forhandler>