Norwegian (Bokmål)

Avslapping

Relaxation Massage
Del  
Slapp av og nyt en hydromassasje fra Jacuzzi®. La dagens slit og strev gli av mens strålene fra hydromassasjen vår frigjør deg fra det hektiske livets stress og bringe kropp og sinn til live igjen.

Hydromassasje er kunsten å være glad i seg selv: intet øyeblikk er bedre enn et annet, det viktige er å velge den rette stunden der man er mest tilbøyelig til å la verden forsvinne bak en. Å ta vare på seg selv gjennom en unik opplevelse, enten i første person eller sammen med familien, for å finne tilbake til de glemte ritualene og forvandle badet hjemme eller spa'et i hagen til en oase for å ta vare på seg selv, for helsen og for nytelse. 

Det er bevist at massasje reduserer stress, minsker angst, forbedrer søvnkvaliteten og fremmer konsentrasjonsevnen. Hydroterapien bruker vannets naturlige egenskaper som sammen med temperaturen og trykket som utøves stimulerer en rekke med positive virkninger på kroppen som: forbedring av blodsirkulasjonen, avslapning av musklene og eliminering av avfallsstoffer gjennom svette.

Relaxation

Hva nå enn årsaken til at du liker hydromassasje er, kan du slappe av i all visshet om at du hjelper kroppen din med å gjenvinne energien du har tapt i løpet av dagen. Ytterligere velgjørende effekter er:

  • Smertelindring
  • Bedre blodsirkulasjon og oksygenering av innvendige organer
  • Sterke immunforsvar
  • Lindring av stress
  • Et sunnere utseende
  • Dypere søvn 

Nyt erfaringen av en hydromassasje Jacuzzi® og se hvordan de velgjørende virkningene av en regelmessig bruk virker inn på sinnstemningen din og forbereder deg på å møte dagliglivet med spenst og en positiv innstilling.


Spa Jacuzzi>
Hot Tub
Bad Jacuzzi>
Bathroom
Finn din Jacuzzi-forhandler>